Over ons

Bent U op zoek naar een zeer groot assortiment dranken? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment nl. heel wat dranken geschikt voor ieder moment.

Wij zijn een firma die zich reeds 3 generaties lang heeft gespecialiseerd in het leveren van dranken (bieren, waters, wijnen, zuivelproducten, sterke dranken …) aan horeca, bedrijven, scholen en overheidsinstellingen. Het is trouwens ons hoofddoel om de volgende generatie via het overbrengen van onze kennis en vakkunde klaar te stomen zodat ze het nog beter gaan doen.

Bij ons staat vertrouwen en service centraal. Daarom trachten we, dag na dag, om onze klanten met raad en daad bij te staan en zo jaar na jaar verder te groeien naar een bedrijf waar de klant nog “koning” is. 

In juli 2003 werd onze zaak uitgebreid naar de Bergensesteenweg, waar we momenteel beschikken over een ruimte van +- 2000 m². Ook door de overname van Heymans in januari 2016 hebben wij er een 2e winkel bij, gelegen aan de Brusselsestraat 13 te Lennik.

Prik & tik

In februari hebben wij een een tevredenheidsonderzoek laten doen bij een aanzienlijk aantal van onze klanten die we wekelijks beleveren.

Bekijk hier ons rapport

Wij bieden een zeer uitgebreid aanbod van zowel Belgische als buitenlandse merken. Zo werken wij samen met de grootste marktleiders uit de drankensector maar verdelen evenzeer dranken uit zeer befaamde familiebrouwerijen die elk op zich unieke dranken produceren van zeer hoge kwaliteit.

Vanaf 1 augustus 2009 zijn wij toegetreden tot de groepering van “Prik & Tik”. Een concentratie van drankenhandelaars die samenwerken om van schaalvoordelen te kunnen profiteren. Op die manier kunnen zij, net als in de voedingssector een groot gamma van producten aanbieden aan voordelige prijzen.

Via deze groepering worden wij 2-jaarlijks via door de groepering ingerichte beurzen op de hoogte gesteld van alle nieuwigheden op de markt. Tevens worden er regelmatig vergaderingen en opleidingen ingericht om de deskundigheid van ons beroep als bierhandelaar te optimaliseren. Denken we dan aan het juridische, economische en financiële aspect in de HORECA.

Kortom : waar wacht U nog op om bij ons uw dranken en bijhorigheden aan te kopen!