Leveringen

Wij bieden een full-service aan zeer competitieve prijzen…, maar er is meer in de keuze naar een goede drankleverancier…

Waar wij vooral op inzetten, naast een toch wel correcte en sterke prijs zijn de volgende zaken:

  • INNOVATIE: “Love brands” van kleine, charmante ondernemers, unieke producten van lokale mensen en uitzonderlijke specialiteiten uit de meest onbekende uithoeken, zodat onze klanten, althans diegene die ervoor openstaan, zich kunnen onderscheiden tov hun collega’s
  • ONDERSTEUNING: adviesverlening, productinspiratie, promoties, menu-engineering, etc… wij willen onze klanten helpen bij hun groei en hen ondersteunen in het stimuleren van een slimmer en beter ondernemersrendement.
  • VERTROUWEN: door het uitvoeren van heel wat controlepunten gaan we steeds voor foutloze leveringen en correcte documenten.
  • STIPTHEID: in samenspraak met de klant houden wij ons aan stipte leveringen.

 

Wij willen niet dat onze klanten het gevoel hebben dat wij een vrachtwagen zijn die een doos van A naar B brengt. Wij willen elke dag een meerwaarde voor onze klanten zijn die met oplossingen komt. Wij willen onze klanten helpen om de motor van hun zaak beter en sneller te laten draaien. 

Zo ook bieden wij een totaalpakket aan voor de inrichting van Uw zaak. Op Uw maat! Via onze jarenlange relaties met onze leveranciers en onze kennis weten we naast dranken en toebehoren ook de beste materialen te vinden:

Frigo’s, Tapinstallaties, Stoelen & Tafels, niets is ons vreemd.